Recenzii

Azi conduc masina dorita si ma pot bucura de o alegere buna gratie acestui site ce ma ajutat sa iau o decizie inteleapta

Enache Marian,Pitesti

Sunt fericitul propietar al unei  masinii pe care mi-am dorit-o inca din timpul facultatii , am decis sa imi indeplinesc visul preturile fiind aproape de bugetul meu pentru o masina.In tara am cautat acest model dar deseori imi depasea bugetul sau masina avea multe defecte .Recomand tuturor ce vor o masina acest site,sunt extrem atenti,meticulosi,seriosi si pasionati de masini.

Birau Cosmin,Timisoara

Povestea mea cu auto verificate este un pic altfel,aveam o masina foarte buna dar familia a crescut si nu reuseam sa vand masina sa pot avea bani sa imi cumpar alta mai mare, de familie spatioasa.In doar cateva zile au venit in oras sa vada,verifice si evalueze masina si dupa cateva zile am vandut si cumparat masina dorita!

Recomand cu caldura acesta echipa celor ce doresc seriozitate si promtitudine!

Buzarnescu Claudia, Craiova

Firma care o detin avea nevoie urgenta de cateva autoutilitare cat mai ieftine posibil si fiabile in timp,avand experienta neplacuta  altor utilitare care mai mult au stat in service decat la transport.

Voi ramane mereu clientul lor si ei prieteni mei ,mi-au dat dovada de profesionalism si seriozitate 100%.

Visan Dorel,Bucuresti

Am  fost pacalit de multi vanzatori auto,in anunturile postate masinile aratau excelent iar cand ma duceam sa le vad in afara culorii erau total diferite.M-am saturat sa cheltui sute de euro pe drumuri prin toata tara dupa masina dorita.Intamplator am gasit acesta pagina si am apelat la ei.In 10 zile aveam deja adusa acasa masina  cu ajutorul lor,mi-au oferit suportul de a imi cumpara singur masina din afara tarii .

Sunt incantat de serviciile oferite si sper ca sa afle cat mai multi de voi.!

Mandache Viorel,Suceava

Cele mai bune servicii auto gasite de mine pana in prezent iar preturile sunt decente.Recomand cu incredere daca vreti seriozitate si punctualitate!

Cartianu Madalin,Cluj

Cei mai buni consultanti si experti auto din Romania,m-au ajutat sa aleg o masina noua  foarte economica,confortabila,fiabila.M-au invatat cum sa negociez pentru o garantie extinsa la 5ani in loc de 2ani la accelasi pret !

Pelivan Alin,Iasi

Am reusit sa gasesc in sfarsit o vopsitorie auto si service de calitate la preturi rezonabile,masina acum arata ca in tinerete.In 15 zile masina a fost gata si adusa acasa!

Petrea Ionut,Brasov