Pret verificare auto inainte de achizitionarea unei masini
Pret verificare auto

Preturile pentru oricare serviciu se discuta doar telefonic,am luat aceasta decizie din doua motive.In primul rand trebuie sa stim exact ce va doriti si in al doilea rand putem sa va explicam exact ce include accel cost

Cautare masina dupa buget,preferinte si necesitati.

Ne spui ce buget ai alocat pentru cumpararea unei masini si ce preferinte personale ale.De asemenea analizam si necesitatile tale pentru ce utilizezi masina si iti prezentam o lista extinsa de masini din care alegem pe cea mai buna dintre ele.

Verificare anunturi online.

De-a lungul timpului ne-am format o baza de date cu vanzatori neseriosi(privati si firme).In acest fel economism timp pretios impreuna si ne putem reorienta catre alte masini si oferte !

Verificare  masina si test drive la cerere dupa anunt sau adresa indicata de client. 

Tot ce trebuie sa faci este sa ne suni sau dai un email cu datele tale de contact pentru a programa o  pentru a verifica masina dorita de tine.

Va rugam cititi cu atentie!!!
Durata verificarii si testarii difera in functie de pretul masinii, poate fi si de 5 ore.O masina foarte scumpa trebuie condusa dupa verificare minim 30km fiind mult mai complexa decat una low cost.Este imposibil de verificat bine in timp foarte scurt o masina sh ce noua a costat zeci de mii de euro sau mai mult.Preferam sa refuzam o comanda decat sa facem o verificare incompleta!

Consultanta pentru flote,parcuri auto pentru firme ce au nevoie sa cumpere mai multe masini.
Pretul difera in functie de numarul masinilor dorite si de serviciile oferite.Putem sa oferim suplimentar si servicii de reparatii,intretinere ale parcului auto respectiv .

Ajutor la vanzarea masinii.
Daca vii cu masina la noi  sa o vedem sau venim noi la tine sa o vedem discutam telefonic sau pe email in functie de timpul nostru disponibil si locatia unde ne aflam la accel moment.Putem programa o zi si ora anume special pentru acest lucru daca esti decis 100%!

La aceste servicii optional si total gratuit putem posta pe site sau pagina de facebook a noastra masinile dupa testare.In functie de timpul disponibil si amabilitatea dumneavoastra putem adauga suplimentar si clip video facute de noi .In cazul apelarii pe viitor a altor servicii oferite de noi beneficiati de reduceri consistente.

Ajutor la cumparare masini din afara tarii.
Daca transportul se face pe platorma auto  pretul se calculeaza in functie de distanta.
Daca vreti fara  transport si va deplasati personal la adresa indicata de noi si  veniti cu masina singuri pe roti o sa platiti doar pretul pentru consultanta auto oferita la accel moment.

Vopsitorie auto sau colantare.
Pretul difera in functie de ce dorinte aveti,vopsire partiala,integrala,o singura culoare , bicolora etc…

Service auto,reparatii si revizii.

Pretul difera in functie de durata estimata a lucrarii,daca depaseste de o zi rezervam cazare in oras si plecati a doua zi cu masina reparata.In acest domeniu colaboram cu mai multe unitati service din tara pentru rapiditate si eficienta sporita.!

Tuning auto.

La acest serviciu oferim  consultanta legata de tuning si firme recomandate de noi pentru a va transforma masina in una deosebita .Preturile se discuta doar dupa ce stim ce vreti sa modificati la masina.Nu recomandam firme no name fara reputatie si care nu pot oferi garantie la lucrari.Sunt unele cazuri in care masinile s-au rupt in doua dupa un tuning prost facut sau au luat foc in timpul mersului.

Tuning facut dupa ureche si cu amatori niciodata nu iese bine,riscurile sunt prea mari in trafic,motiv pentru care sunt foarte putine firme de tuning serioase de recomandat in toata Europa.
Plata oricarui serviciu dorit se face la contul bancar afisat in partea de  jos a site-ului doar dupa ce ne sunati sau dati un email inainte!

Nu dorim sa facem programari si rezervari inutile,timpul dumneavoastra si al nostru este pretios.
In cazul verificarii de masini dupa anunturi trimise noua si observam ca sunt suspecte,va informam sa nu faceti plata fiindca nu merita efortul nostru,unii vanzatori se dau singuri de gol ca sunt tepari,nu pierdem timpul inutil cu ei!

La serviciile de vopsitorie sau service se face doar un procent din plata in contul bancar pt rezervarea unei zile mai libere iar la finalul lucrarii platiti in mana,cash la vopsitorie sau service.
In cazul serviciului de transport pe platforma platiti in contul bancar doar 100lei rezervarea transportului pt o zi anume restul platii se face cash la transportator la finalul transportului.