Pret verificare auto

Preturile pentru oricare serviciu se discuta doar telefonic,am luat aceasta decizie din doua motive.In primul rand trebuie sa stim exact ce va doriti si in al doilea rand putem sa va explicam exact ce include accel cost

-Cautare masina dupa buget,preferinte si necesitati.

Ne spui ce buget ai alocat pentru cumpararea unei masini si ce preferinte personale ale.De asemenea analizam si necesitatile tale pentru ce utilizezi masina si iti prezentam o lista extinsa de masini din care alegem pe cea mai buna dintre ele.

-Verificare anunturi online.

De-a lungul timpului ne-am format o baza de date cu vanzatori neseriosi(privati si firme).In acest fel economism timp pretios impreuna si ne putem reorienta catre alte masini si oferte !

-Verificare  masina si test drive la cerere dupa anunt sau adresa indicata de client. 

Tot ce trebuie sa faci este sa ne suni sau dai un email cu datele tale de contact pentru a programa   o verificare la masina dorita de tine.

-Consultanta auto pentru alegerea de piese pentru masina ta daca vrei sa o repari singur sau sa alegi cele mai bune piese cand o duci la service

Consultanta pentru flote,parcuri auto pentru firme ce au nevoie sa cumpere mai multe masini.
Pretul difera in functie de numarul masinilor dorite si de serviciile oferite.Putem sa oferim suplimentar si servicii de reparatii,intretinere ale parcului auto respectiv .

-Ajutor la vanzarea masinii.
Daca vii cu masina la noi  sa o vedem sau venim noi la tine sa o vedem discutam telefonic sau pe email in functie de timpul nostru disponibil si locatia unde ne aflam la accel moment.Putem programa o zi si ora anume special pentru acest lucru daca esti decis 100%!

La aceste servicii optional si total gratuit putem posta pe site,canal de youtube sau pagina de facebook a noastra masinile dupa testare.In functie de timpul disponibil si amabilitatea dumneavoastra putem adauga suplimentar si clip video facute de noi .In cazul apelarii pe viitor a altor servicii oferite de noi beneficiati de reduceri consistente.

-Masini la comanda si ajutor la cumparare masini din tara si afara tarii.

-Sunt mai multe optiuni aici

-Iti aducem noi ce masina doresti si spunem de la inceput costurile

-Mergi cu noi impreuna si asisti la toata treaba

-Iti indicam adresa exacta unde se afla masina dorita de tine si ti-o aduci singur pe roti acasa daca crezi ca te descurci sau ai mai facut asta

Vopsitorie auto sau colantare.
Pretul difera in functie de ce dorinte aveti,vopsire partiala,integrala,o singura culoare , bicolora etc…

Service auto,reparatii si revizii.

Pretul difera in functie de durata estimata a lucrarii,daca depaseste de o zi rezervam cazare in oras si plecati a doua zi cu masina reparata.In acest domeniu colaboram cu mai multe unitati service din tara pentru rapiditate si eficienta sporita.!

Tuning auto.

La acest serviciu oferim  consultanta legata de tuning si firme recomandate de noi pentru a va transforma masina in una deosebita .Preturile se discuta doar dupa ce stim ce vreti sa modificati la masina.Nu recomandam firme no name fara reputatie si care nu pot oferi garantie la lucrari.Sunt unele cazuri in care masinile s-au rupt in doua dupa un tuning prost facut sau au luat foc in timpul mersului.

Tuning facut dupa ureche si cu amatori niciodata nu iese bine,riscurile sunt prea mari in trafic,motiv pentru care sunt foarte putine firme de tuning serioase de recomandat in toata Europa.
Plata oricarui serviciu dorit se face la contul bancar afisat in partea de  jos a site-ului doar dupa ce ne sunati sau dati un email inainte!

Nu dorim sa facem programari si rezervari inutile,timpul dumneavoastra si al nostru este pretios.
In cazul verificarii de masini dupa anunturi trimise noua si observam ca sunt suspecte,va informam sa nu faceti plata fiindca nu merita efortul nostru,unii vanzatori se dau singuri de gol ca sunt tepari,nu pierdem timpul inutil cu ei!

La serviciile de vopsitorie sau service se face doar un procent din plata in contul bancar pt rezervarea unei zile mai libere iar la finalul lucrarii platiti in mana,cash la vopsitorie sau service.
In cazul serviciului de transport pe platforma platiti in contul bancar doar 100lei rezervarea transportului pt o zi anume restul platii se face cash la transportator la finalul transportului.