Pret verificare auto inainte de achizitionarea unei masini
Pret verificare auto

Preturile afisate mai jos se pot negocia si oferi reduceri in cazul mai multor masini(minim doua) sau in cazul accesarii a doua servicii.

  1. Cautare masina dupa buget,preferinte si necesitati.
    100 euro indiferent de valoarea masinii dorite.

2.Verificare anunturi online.
Costul este de 50lei pt un singur anunt sau 30 lei pentru mai mult de doua anunturi analizate.
De ex. vedeti un anunt sau mai multe si va intereseaza accele masini.Ne trimiti anuntul respectiv si analizam,va spunem daca  merita sau nu sa vezi accea masina.

Din experienta noastra uneori nici nu mai merita sa mai suni la accele anunturi, sunt detalii  ce arata ca omul este neserios sau masina are defecte grave!

3.Verificare  masina si test drive la cerere dupa anunt sau adresa indicata de client. 

400 RON     – pentru masini intre 3000-5000euro

45O RON  – pentru masini intre 5.000   – 10000 euro

550 RON – pentru masini intre 10.000  – 1500 euro

600 RON – pentru masini intre 15000  – 18000 euro

700RON – pentru masini intre 18.000  – 25000 euro

850 RON    – pentru masini intre 25.000-40.000 euro

1000 RON-pentru masini peste 40.000euro.

Atentie!!!
Durata verificarii si testarii difera in functie de pretul masinii, poate fi si de 5 ore.O masina foarte scumpa trebuie condusa dupa verificare minim 30km fiind mult mai complexa decat una low cost.Este imposibil de verificat bine in timp foarte scurt o masina sh ce noua a costat zeci de mii de euro sau mai mult.Preferam sa refuzam o comanda decat sa facem o verificare incompleta!

4.Consultanta pentru flote,parcuri auto pentru firme ce au nevoie sa cumpere mai multe masini.
La acest segment de piata nu avem preturi fixe, pretul difera in functie de numarul masinilor si de serviciile oferite.

5.Ajutor la vanzarea masinii.
Daca vii cu masina la noi  sa o vedem pretul este de 50 euro indiferent de pretul masinii.
Daca venim noi la tine sa o vedem, pretul este de 100euro+costul transportului pana la tine indiferent de pretul masinii tale.
La aceste servicii optional si total gratuit putem posta pe site sau pagina de facebook a noastra masinile dupa testare.In functie de timpul disponibil si amabilitatea dumneavoastra putem adauga suplimentar si clip video facute de noi .In cazul apelarii pe viitor a altor servicii oferite de noi beneficiati de reduceri de pret fata de pretul normal afisat pe site.

  1. Ajutor la cumparare masini din afara tarii.
    Daca transportul se face pe platorma auto  pretul se calculeaza in functie de distanta.
    Daca vreti fara  transport si va deplasati personal la adresa indicata de noi si  veniti cu masina singuri pe roti,pretul este de 100 euro indiferent de valoare masinii dorite!

7.Vopsitorie auto sau colantare.
Pretul difera in functie de ce dorinte aveti,vopsire partiala,integrala,o singura culoare , bicolora etc…

8.Service auto,reparatii si revizii.

Pretul difera in functie de durata estimata a lucrarii,daca depaseste de o zi rezervam cazare in oras si plecati a doua zi cu masina reparata.In acest domeniu colaboram cu mai multe unitati service din tara pentru rapiditate si eficienta sporita.!

9.Tuning auto.

La acest serviciu oferim  consultanta legata de tuning si firme recomandate de noi pentru a va transforma masina in una deosebita .Preturile se discuta doar dupa ce stim ce vreti sa modificati la masina.Nu recomandam firme no name fara reputatie si care nu pot oferi garantie la lucrari.Sunt unele cazuri in care masinile s-au rupt in doua dupa un tuning prost facut sau au luat foc in timpul mersului.

Tuning facut dupa ureche si cu amatori niciodata nu iese bine,riscurile sunt prea mari in trafic,motiv pentru care sunt foarte putine firme de tuning serioase de recomandat in toata Europa.
Plata oricarui serviciu dorit se face la contul bancar afisat in partea de  jos a site-ului doar dupa ce ne sunati sau dati un email inainte!

Nu dorim sa facem programari si rezervari inutile,timpul dumneavoastra si al nostru este pretios.
In cazul verificarii de masini dupa anunturi trimise noua si observam ca sunt suspecte,va informam sa nu faceti plata fiindca nu merita efortul nostru,unii vanzatori se dau singuri de gol ca sunt tepari,nu pierdem timpul inutil cu ei!

La serviciile de vopsitorie sau service se face doar un procent din plata in contul bancar pt rezervarea unei zile mai libere iar la finalul lucrarii platiti in mana,cash la vopsitorie sau service.
In cazul serviciului de transport pe platforma platiti in contul bancar doar 100lei rezervarea transportului pt o zi anume restul platii se face cash la transportator la finalul transportului.