Verificari masini  si procesul de cautare auto sunt in general cele mai solicitate servicii auto  dar oferim si alte servicii.Toate serviciile noastre va sunt prezentate in aceasta pagina.

Verificari masini second hand chiar si utilitare pana la 3,5tone(unele pot fi folosite si ca masini de familie nu doar de marfa) si oferim posibilitatea cumpararii (sau vanzarii) unei masini bune la pretul cel mai bun posibil.

Nu iti promitem minuni pentru ca ele nu exista in lumea auto,cine va promite ca va gaseste sau are masini in stare perfecta la preturi foarte mici cu siguranta vrea doar sa va pacaleasca!

In cazul in care in tara nu gasim masina dorita de tine iti oferim posibilitatea de a cumpara din afara tarii masina din locatiile unde este oferta cea mai bogata.

Facem un raport complet de evaluare al masini cu note de la 1 la 10 in care scriem defectele,problemele si ce mai trebuie facut la masini pentru a fi pregatite de drum lung fara a avea surprize neplacute din partea masini.Este extrem de neplacut sa ramai cu masina defecta in drum fara sa mai poti pleca cu ea fiind nevoit sa suni la cei ce fac transport cu platforma auto care vin uneori chiar dupa multe ore de asteptare cu siguranta te vor supara si costa destul de mult.

Dorim ca cei care apeleaza la noi sa nu aibe nici o grija legata de masina, sa se poate bucura de masina personala .!

Serviciile noastre sunt :

  1. Cautare masina in functie de buget,nevoi,preferinte.

Iti oferim mai multe variante din care poti sa alegi si recomandam modelul si motorizarea cea mai fiabila din clasa sa.

  1. Verificari masini la tinta.

Ai gasit un anunt cu o masina pe care ai fi interesat sa o cumperi ,noi verificam aceea masina din anunt singuri sau impreuna cu tine fiindca nu avem nimic de ascuns nimanui.La sfarsitul verificarii iti recomandam daca merita pretul cerut de vanzator .Daca masina este in regula te invatam cum sa negociezi ca un expert auto folosind argumente solide!

Atentie!!!

Nu intervenim niciodata la negocieri intre vanzator si client doar va informam inainte de valoarea masinii!

3.Verificare anunturi online.

De ex. vedeti un anunt sau mai multe si va intereseaza accele masini.Ne trimiti anuntul respectiv si analizam,va spunem daca credem ca merita sau nu vazuta masina.

Sunt numeroase cazuri in care nici nu merita sa pui mana pe telefon sa suni la accel anunt fiind detalii extrem de suspecte in anuntul respectiv.

4.Servicii de cautare,verificare masini pentru firme,flote auto.

Se adreseaza firmelor ce au nevoie sa cumpere mai multe masini .Oferim raportul cel mai bun calitate-pret-fiabilitate-costuri de intretinere din piata auto.Sunt numeroase firme ce au dat faliment in urma unor achizitii proaste de automobile ce mai mult stau in service decat merg pentru firma.

  1. Ajutor la vanzarea masini.

Daca ai o masina buna fara probleme  dar nu reusesti sa o vinzi la pretul corect ai nimerit unde trebuie.Aduci masina la noi sau  venim noi la tine,o verificam,evaluam .Facem o prezentare a  masinii tale pe site-ul nostru,facebook si canalul de youtube.

  1. Service si reparatii .

Daca nu stii  un service auto serios si profesionist cu tarife decente noi va putem ajuta sa reduceti costurile de intretinere.Indiferent de unde esti gasim o solutie pentru ca poti beneficia de revizii si reparatii facute de profesionisti!

  1. Ajutor la cumparare masini sh sau noi din afara tarii.

Vrei o masina dar in tara nu gasesti accel model  sau este prea scump,te indrumam ce trebuie sa faci pentru a cumpara masina dorita.Optional te putem ajuta cu transportul cu platforma auto.!

  1. Vopsitorie auto sau colantare.

Iti oferim cel mai bun raport pret-calitatea lucrarii din piata auto,nu lucram cu amatori ce dupa cateva luni sau 1 an incepe sa decoloreze,decojeasca sau matuiasca vopseaua.Deasemenea te putem ajuta sa faci o colantare/pui folie auto la masina.Daca nu vrei sa tii masina multi ani acesta rezista minim 24 de luni si poate sa inlocuiasca vopsirea masinii ce ar costa mult mai mult!

9.Tuning.

Oferim consultanta si ajutor in alegerea celor mai bune solutii pentru a face tuning masini la cel mai bun raport pret-calitate din Romania.Se poate face tuning de calitate si la preturi decente daca stii ce sa alegi.Un tuning bine facut nu pune politia pe urmele tale fiindca respecta legea circulatiei si a sigurantei in trafic.

  1. Informatii gratis pe acest site.!

Depunem efort si alocam timp pentru a posta pe acest site cele mai utile informatii auto. Daca vrei sa cumperi,vinzi sau intretinii corect masina si sa ramai conectat in realitatea auto de azi ai ajuns unde trebuie.Doar un om bine informat poate lua decizii corecte la cele mai mici costuri in cel mai scurt timp pentru masina sa.

Calatoria cu masina trebuie sa fie o placere nu o sursa de stres,masina este o necesitate nu un lux in ziua de azi.Lasa grijile auto in seama noastra !