Ce facem noi?

Serviciile noastre principale sunt de cautare auto si verificare masina inainte de cumparare .

Verificam masini second hand chiar si utilitare pana la 3,5tone(unele pot fi folosite si ca masini de familie nu doar de marfa) si oferim posibilitatea cumpararii (sau vanzarii) unei masini bune la pretul cel mai bun posibil.

Nu iti promitem minuni pentru ca ele nu exista in lumea auto,noi stiim mai bine ca oricine asta,cine va promite ca va gaseste sau are masini in stare perfecta la preturi foarte mici cu siguranta vrea doar sa va pacaleasca!

In cazul in care in tara nu gasim masina dorita de tine iti oferim posibilitatea de a cumpara din afara tarii masina din locatiile unde este oferta cea mai bogata.

Facem un raport complet de evaluare al masini cu note de la 1 la 10 in care scriem defectele,problemele si ce mai trebuie facut la masini pentru a fi pregatite de drum lung fara a avea surprize neplacute din partea masini.Este extrem de neplacut sa ramai cu masina defecta in drum fara sa mai poti pleca cu ea fiind nevoit sa suni la cei ce fac transport cu platforma auto care vin uneori chiar dupa multe ore de asteptare cu siguranta te vor supara si costa destul de mult.

Dorim ca cei care apeleaza la noi sa nu aibe nici o grija legata de masina, sa se poate bucura de masina personala .!

Serviciile noastre sunt :

1. Cautare masina in functie de buget,nevoi,preferinte.

Iti oferim mai multe variante din care poti sa alegi si recomandam modelul si motorizarea cea mai fiabila din clasa sa.

2. Verificare la tinta.

Ai gasit un anunt cu o masina pe care ai fi interesat sa o cumperi ,noi verificam aceea masina din anunt singuri sau impreuna cu tine fiindca nu avem nimic de ascuns nimanui.La sfarsitul verificarii iti recomandam daca merita pretul cerut de vanzator si cum sa negociezi profesionist sa nu fi pacalit.

Atentie!!!

Nu intervenim niciodata la negocieri intre vanzator si client doar va informam inainte de valoarea masinii!

3.Verificare anunturi online.

De ex. vedeti un anunt sau mai multe si va intereseaza accele masini.Ne trimiti anuntul respectiv si analizam,va spunem daca credem ca merita sau nu vazuta masina.

Sunt numeroase cazuri in care nici nu merita sa pui mana pe telefon sa suni la accel anunt fiind detalii extrem de suspecte in anuntul respectiv.

4.Servicii de cautare,verificare masini pentru firme,flote auto.

Se adreseaza firmelor ce au nevoie sa cumpere mai multe masini .Oferim raportul cel mai bun calitate-pret-fiabilitate-costuri de intretinere din piata auto.Sunt numeroase firme ce au dat faliment in urma unor achizitii proaste de automobile ce mai mult stau in service decat merg pentru firma.

5. Ajutor la vanzarea masini.

Daca ai o masina buna fara probleme  dar nu reusesti sa o vinzi la pretul corect .Vii cu masina la noi sau  venim noi la tine,o verificam,testam,evaluam si prezentam masina ta celor interesati de modelul si motorizarea ta.

Nu intervenim niciodata la negocieri intre vanzator si cumparator.!

6. Service si reparatii .

Daca nu aveti deja o unitate service serioasa si profesionista ce practica tarife decente noi va putem ajuta sa reduceti costurile.

7. Ajutor la cumparare masini din afara tarii.

Vrei o masina dar in tara nu gasesti sa incadreze in bugetul tau acel model,noi iti oferim transport cu platforma,vei plati doar costul transportului .Daca doresti si vrei sa vii cu ea singur pe roti de acolo inapoi dar trebuie platite numere si o verificare tehnica acolo nefiind deloc ieftina pt siguranta ta ca ajungi in siguranta acasa.

8. Vopsitorie auto.

Iti oferim cel mai bun raport pret-calitatea lucrarii din piata auto,nu lucram cu amatori ce dupa cateva luni sau 1 an incepe sa decoloreze,decojeasca sau matuiasca vopseaua.

9.Tuning.

Oferim consultanta si ajutor in alegerea celor mai bune solutii pentru a face tuning masini la cel mai bun raport pret-calitate din Romania.Se poate face tuning de calitate si la preturi decente daca stii ce sa alegi.

10. Informatii gratis pe acest site.

Depunem efort pentru a posta pe acest site cele mai utile informatii auto pentru cei care vor sa cumpere,vanda sau intretina corect masina incat sa aiba costuri cat mai reduse posibil.

Calatoria cu masina sa fie o placere nu o sursa de nervi si stres,noi  chiar iubim masinile mai mult decat oricine!!!